Presedintele CJ Braila contesta alegerile la Camera de Comert

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Stancu, contesta recentele alegerile care au avut loc la Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA), pe motiv ca “jocurile au fost facute dinainte”.
Gheorghe Stancu a declarat, in calitate de om de afaceri, ca a aflat din presa ca la CCIA s-au organizat alegeri, motiv pentru care s-a consultat deja cu juristii si intentioneaza sa atace in instanta rezultatele acestora. “S-au ales intre ei, cei care au facut jocurile. Eu nici nu am stiut ca au avut loc alegeri, am aflat din presa, la cateva zile dupa aceea. Chiar am discutat cu juristul si ma gandesc sa atac alegerile, sa le contest, pentru ca a fost o golaneala de ultima speta” – a afirmat Stancu.

Presedintele CJ s-a declarat nemultumit si de activitatea desfasurata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, care, in afara unor targuri, pe care le organizeaza o data la cateva luni, “nu face nimic important pentru firmele locale si pentru viata economica din judet”.

Adunarea generala a CCIA Braila a hotarat, saptamana trecuta, sa acorde mandatul de presedinte onorific, in premiera dupa 1989, unei femei de afaceri, Anica Nisioi, directorul general al cunoscutei fabrici de confectii Braiconf SA.