marinescu gheorghe.jpgPresedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), a reusit sa cada la pace cu cei doi vicepresedinti, Ionel Tompa (PC) si Constantin Pamfiloiu (PRM), dupa ce consilierii PC si PRM au refuzat sa se prezinte la sedinta lunara a acestui for administrativ.
Marinescu i-a convocat pe cei doi vicepresedinti si a acceptat propunerea acestora, de a se organiza sedinte de lucru comune in fiecare zi de luni, impreuna cu responsabilii directiilor subordonate CJ, pentru a se stabili clar calendarul de masuri pe saptamana respectiva. Cei doi vicepresedinti s-au plans ca presedintele CJ Bistrita-Nasaud a omis sa ii mai consulte, in ultimele luni, in privinta proiectelor ce urmau sa intre pe ordinea de zi a sedintelor lunare, la care s-a adaugat faptul ca unele dintre proiectele sustinute de cei cinci consilieri PC si PRM nu au fost puse in practica.

De asemenea, conducerea consiliului a stabilit ca sedinta sa fie reluata sambata, avand aceeasi ordine de zi, printre proiecte numarandu-se stabilirea taxelor si impozitelor locale pe anul fiscal 2008 si prezentarea raportului Curtii de Conturi, referitor la bilantul contabil al CJ pe 2006.