Oradenii, persoane fizice sau juridice, care isi vor plati integral taxele si impozitele la ghiseele Primariei Oradea folosind un card emis de orice banca din Romania vor participa la o tombola in care vor avea sansa sa primeasca valoarea impozitului platit, dar nu mai mare de 250 de lei.

Toti contribuabilii care isi vor achita astfel, cu cardul, taxele si impozitele, fara niciun comision, in perioada 4 ianuarie – 31 martie 2010, participa la campania „Plateste-ti cu cardul taxele si impozitele la ghiseele Primariei prin POS”, derulata de primaria Oradea in baza unui protocol incheiat cu Banca Transilvania.

In aceasta perioada, primaria acorda reducerea impozitului cu 8%. Ei vor participa automat la tragerea la sorti pentru zece premii puse in joc de Banca Transilvania, tragere care va avea loc la 15 aprilie, in prezenta unui notar public. Premiile vor reprezenta suma platita cu cardul pentru taxe si impozite, la ghiseele Municipiului Oradea, dar nu mai mult de 250 lei/premiu.

Purtatorul de cuvant al Primariei Oradea, Carmen Chertes a motivat aceasta campanie prin ideea de a obisnui cetateanul sa foloseasca mijloacele moderne de plata, „mult mai simple, mai eficiente si mai rapide”. In evidentele municipalitatii oradene figureaza in jur de 120.000 de contribuabili persoane fizice si 12.000 persoane juridice. AGERPRES