Premierul Victor Ponta a semnat, luni, decizia privind eliberarea din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Roatiş Cheţan Radu.

Tot luni, primul-ministru Victor Ponta a semnat o serie de numiri în funcţii.

Astfel, Florin Tunaru a fost numit vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Mihail Constantin – vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Florian Dorel Bodog – secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului. Primul-ministru Victor Ponta a semnat şi decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, de către Robert Marius Cazanciuc, a funcţiei publice temporar vacante din categoria înalţilor funcţionari publici, de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe.

De asemenea, Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind aplicarea mobilităţii pentru Gheorghe Dobre din funcţia de secretar general în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în funcţia publică de inspector guvernamental, în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Deciziile primului-ministru intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial al României, se mai arată în comunicat. AGERPRES