Premierul se intalneste cu reprezentantii Consiliului National al Rectorilor

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu se va intalni pe 18 aprilie, la Timisoara, cu reprezentantii Consiliului National al Rectorilor Universitatilor din Romania.
In cadrul reuniunii, care va avea loc la Universitatea Politehnica Timisoara, premierul va discuta cu rectorii despre proiectele de dezvoltare si directiile strategice pentru invatamantul superior propuse de Ministerul Educatiei si Cercetarii si despre situatia proiectelor de infrastructura propuse de Universitati. In cadrul discutiilor, vor fi analizate de asemenea principalele initiative legislative si reglementari privind organizarea invatamantului superior.
reprezentantii Consiliului National al Rectorilor reprezentantii Consiliului National al Rectorilor
De asemenea, primul-ministru va vizita incubatorul de afaceri pentru software al Universitatii Politehnice Timisoara. Deplasarea premierului Tariceanu la Timisoara mai include si o intalnire cu responsabilii admininistratiei publice locale pe tema prevenirii inundatiilor si interventiei in situatii de urgenta, precum si o intalnire cu reprezentanti ai Societatii Timisoara.

Primul-ministru va fi insotit de ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, si de secretarii de stat din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii Dumitru Miron si Anton Anton.