Premierul Nicolae Ciucă a participat, pe 20 aprilie, la inaugurarea Sălii Polivalente din Oradea, un proiect care a fost finanţat cu 25 de milioane de euro.

„Putem să vorbim despre un model de bună practică, de colaborare între Guvernul României şi autorităţile locale. Este foarte clar pentru noi că în toată această perioadă, cu toate problemele care au fost, cu toate schimbările care au fost, proiectul şi-a văzut de drumul lui şi iată că astăzi putem să-l vedem finalizat”, a spus premierul, la inaugurarea obiectivului.

Nicolae Ciucă a adăugat că Sala Polivalentă „va permite desfăşurarea evenimentelor sportive şi culturale atât la nivel naţional, cât şi internaţional”.

„Este important să subliniem că la nivelul Guvernului dorim foarte mult ca toate aceste activităţi pe care noi le-am trecut în Programul de guvernare să continue. (…) Urmează ca anul aceasta să fie inaugurate alte două săli de sport, la Piteşti şi Bistriţa, iar altele sunt în construcţie. În afară de acestea, ne dorim foarte mult să vedem finalizate şi alte obiective, cum ar fi şcoli, spitale, şi lucrăm foarte mult la nivelul Guvernului împreună cu autorităţile locale pentru ca acestea să intre într-un ritm constant şi să fie finalizate”, a declarat premierul.

Valoarea lucrărilor se ridică la 25 de milioane de euro, din care 20 de milioane au fost bani de la Guvernul României, iar cinci milioane de la autorităţile locale. AGERPRES