Ți-ai făcut bagajele pentru concediu? Perfect!

Nu uita să treci și pe la Mega Auto pentru a efectua o igienizare a sistemului de AC la doar 85 de lei. Astfel, te vei bucura de un aer fresh tot timpul și vei preveni eventualele alergii sezoniere. În plus, vei primi și un discount de 10% la schimbarea filtrului de polen (discountul nu include prețul manoperei).

Pentru fiecare igienizare efectuată vei primi și o verificare GRATUITĂ a autoturimsului tău pentru a porni cu încredere la drum.

Lucrările efectuate la igienizarea sistemului AC presupun:

  • Verificarea funcţionării sistemului de climatizare
  • Îndepărtarea prafului şi bacteriilor de pe evaporator
  • Înlocuirea filtrului de praf sau polen

Bucură-te de avantajele igienizării sistemului AC:

Instalația de climatizare este igienizată cu o soluție antiseptică ce elimină bacteriile de la suprafață și din alte zone contaminate.

Te vei bucura de un parfum plăcut, în timp ce toate mirosurile neplăcute provocate de microorganisme sau de altă proveniență vor dispărea.

Purificare aerului și dezinfectarea tuturor suprafețelor cu care intrați în contact va fi asigurată pe termen lung.

Soluția folosită se numește TEROSON VR 200, o soluție pe bază de apă care conține aditivi pentru îndepărtarea bacteriilor și fungilor din sistemele de aer condițioat ale autovehiculelor. Are un efect excelent pe termen lung întrucât ingredientul activ nu numai că elimină bacteriile și fungii, ci și previne reapariția lor pe termen lung.

***Campanie valabilă pentru autoturismele Toyota&Lexus

***Campanie valabilă până la 31.08.2020

Pentru programări:

Telefon: 0232.211.664

E-mail: office@megaauto.ro