Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Dumitru Beianu, vrea sa propuna incasarea unei chirii Prefecturii Giurgiu care isi desfasoara activitatea in cladirea CJ pentru a face rost de bani in perioada crizei economice.

„Ma gandesc foarte serios sa propun perceperea unei chirii Prefecturii Giurgiu pentru ca nu mi se pare normal, in aceasta perioada de criza si cu un guvern mai putin prietenos, ca aceasta institutie sa isi desfasoare gratuit activitatea in birouri aflate in centrul orasului”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Beianu.

El spune ca Prefectura Giurgiu functioneaza cu titlu gratuit in cladirea Consiliului Judetean Giurgiu, ocupand un etaj al acestei cladiri, pentru care sunt platite doar utilitatile.

Tot pentru a face rost de bani, Dumitru Beianu vrea sa propuna Consiliului Judetean vanzarea activelor de care dispune institutia pentru ca aceasta are de platit lunar un milion de lei rata si dobanda pentru creditele angajate pe langa celelalte cheltuieli ale institutiei.