Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a susţinut audienţe în comuna Horia, aceasta fiind prima dintr-o serie de activităţi similare pe care intenţionează să le desfăşoare, a anunţat Instituţia Prefectului – Judeţul Tulcea.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a întâlnit la Horia cu primarii comunelor Hamcearca, Izvoarele, Nalbant, Valea Teilor şi Horia, precum şi cu locuitori ai acestor unităţi administrativ-teritoriale.

„Este important să văd care sunt problemele reale din teritoriu. Aici trăiesc oameni simpli, în vârstă, care nu se pot deplasa la Tulcea pentru a veni în audienţă, au probleme, iar eu trebuie să le cunosc şi să găsesc cele mai bune soluţii”, a precizat prefectul Munteanu.

În timpul audienţei din comuna Horia s-au ridicat probleme legate de lipsa asistenţilor medicali comunitari, de necesitatea reglementării regimului de circulaţie pentru TIR-urile care tranzitează comunele Niculiţel şi Valea Teilor, lipsa personalului specializat din primării, precum şi probleme legate de fondul funciar.

„Următoarea activitate de acest fel se va defăşura vineri, 22 iulie, la sediul Primăriei din Mahmudia, iar locuitorii comunelor Mahmudia, Sfântu Gheorghe, Murighiol, Beştepe şi Nufăru care doresc să se înscrie în audienţă la domnul prefect sunt rugaţi să facă o programare la Primăria comunei Mahmudia”, se specifică în comunicatul de presă. AGERPRES