Prefectul de Valcea si-a prezentat Raportul de activitate pe anul 2006

handolescu_anuta.jpgPrefectul Anuta Handolescu le-a inmanat ziaristilor valceni “Raportul de activitate pe anul 2006” al institutiei pe care o conduce.
“Aceasta Carte Alba vorbeste despre principalele realizari din cursul anului trecut, in contextul unor analize PEST (a factorilor politici, economici, sociali si tehnologici – n.n.) si SWOT (a punctelor tari si slabe, a oportunitatilor si riscurilor – n.n.), dar si despre modul in care au fost indeplinite cele noua obiective generale ale institutiei in cursul anului trecut”, a precizat Anuta Handolescu.

Cele noua obiective generale specificate sunt respectarea legalitatii in actele administrative emise de autoritatile publice locale, verificarea aplicarii legilor de retrocedare a proprietatilor, reprezentarea in justitie in situatiile care impun acest lucru, managementul situatiilor de urgenta, conducerea serviciilor deconcentrate si aplicarea programului de guvernare 2005-2008, cresterea capacitatii de integrare europeana, reforma institutionala, gestionarea eficienta a resurselor proprii si eficientizarea serviciilor publice comunicare de eliberare a pasapoartelor si permiselor auto.

“Elementul central al obiectivelor stabilite pentru anul 2006 a fost cetateanul, in dubla sa calitate de contribuabil si de beneficiar al actiunilor intreprinse de stat. Constientizand si analizand obiectiv problemele intampinate, noi, echipa institutiei, privim cu incredere viitorul, convinsi ca ii vom face fata cu seriozitate si profesionalism”, a conchis prefectul Anuta Handolescu.