Prefectul de Gorj a semnat ordinul privind încetarea mandatului vicepreşedinte CJ al lui Robert Filip

Prefectul judeţului Gorj, Gheorghe Paraschivu, a semnat ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului lui Robert Filip, consilier judeţean şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Corina Belteu Bâcoi. Decizia a fost luată după ce UNPR a dispus retragerea sprijinului politic pentru Robert Filip, după ce, la începutul lunii martie, acesta şi-a anunţat candidatura la primăria Rovinari din partea ALDE.

“Domnul prefect a semnat ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Gorj a domnului Robert Filip ca urmare a pierderii calităţii de membru de partid al partidului pe listă căruia a fost ales şi declararea ca vacant a respectivului mandat de consilier judeţean. Implicit, odată cu încetarea mandatului de consilier încetează şi calitatea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj”, a precizat Corina Belteu Bâcoi.
Decizia va fi comunicată în cursul zilei de luni atât Consiliului Judeţean Gorj cât şi lui Robert Filip, acesta având posibilitatea să conteste ordinul. AGERPRES