Prefectul de Constanta, Danut Culetu, a anuntat ca a depus plangere penala impotriva primarului Radu Mazare si a presedintelui Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, pentru ultraj si purtare abuziva.
Prefectul a declarat ca a reclamat Parchetului Judecatoriei Constanta faptul ca, atat Radu Mazare, cat si Nicusor Constantinescu, au lezat imaginea sa, dar si pe cea a institutiei pe care o reprezinta, cu „declaratii injurioase si defaimatoare”, prin care-l acuzau de colaborare cu fosta securitate, intr-un limbaj neadecvat.

In alta ordine de idei, Danut Culetu a anuntat presa locala ca a depus o contestatie fata de concluziile trase de membrii CNSAS si comunicate in urma cu peste o luna de zile.

In replica, presedintele CJ, Nicusor Constantinescu, a declarat ca prefectul Culetu raspunde la o plangere penala formulata de el si de Radu Mazare cu o alta plangere penala. „Noi am fost cei care am formulat primii plangere penala impotriva lui Danut Culetu, cand s-a dat verdictul CNSAS de colaborare cu fosta securitate, ca politie politica, pentru fals comis de fiecare data cand a semnat declaratii olografe ca nu a avut colaborari de aceasta natura, in doua randuri cand a fost investit in functiile de consilier local si judetean si, recent, cand a devenit prefect”, a precizat Constantinescu.