Primarul Daniel Florea a anunţat că toţi copiii din sectorul 5 vor primi săptămâna aceasta vouchere educaţionale în baza cărora vor putea să-şi cumpere cărţi şcolare şi manuale.

„Toţi copiii din sector vor primi nişte vouchere educaţionale în această săptămână în baza cărora vor putea să-şi cumpere carte şcolară şi manuale – 100 de lei pentru fiecare copil de la I-IV, 150 pentru copii din V-VIII şi 200 de lei pentru copiii de la liceu. De asemenea, fiecare profesor va primi câte 500 de lei”, a declarat Florea, cu prilejul participării sale la deschiderea anului şcolar la Şcoala 127.

El a spus că în cadrul programului „Şcoală după şcoală” copiii vor putea primi o masă caldă şi seara. „Veţi intra în programul de ‘Şcoală după şcoală’ în jur de 1 octombrie, am dublat suma pentru copii, în loc de 11 lei pe zi, care era norma de hrană, am făcut-o 20 de lei, astfel încât copiii vor putea primi o masă caldă şi seara (…) am făcut un parteneriat cu Clubul sportiv al armatei Steaua, cu mai multe organizaţii nonguvernamentale, astfel încât copiii să poată să desfăşoare activităţi sportive şi culturale la cel mai înalt nivel”, le-a spus primarul sectorului 5 elevilor. AGERPRES