Centura municipiului Vatra Dornei, investiţie a cărei valoare a fost evaluată la 120 de milioane de euro, va fi realizată cu finanţare europeană, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Flutur, aflat în vizită pe şantierul conductei de gaz spre Vatra Dornei, a spus că va discuta despre proiectul acestei centuri la Ministerul Transporturilor şi a precizat că investiţia presupune construcţia a două tuneluri şi a unui pod la Argestru.

„Dacă ne gândim la investiţia pentru gaz metan, la reţelele de apă şi canalizare pentru toate cartierele care trebuie să-şi înlocuiască conductele sau unde acestea nu sunt încă, la îndiguirile Bistriţei şi a Dornei, la iluminatul public, dar şi la proiectele pe care le are primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, toate acestea înseamnă dezvoltare pentru acest municipiu. Asta este epoca în care noi intrăm. Şi aşa cum le-am promis multora, va fi un mandat în cizme şi salopete pentru a profita de oportunităţi europene, de bani pentru dezvoltarea acestei zone”, a declarat Flutur. AGERPRES