La Primaria municipiului Pitesti a avut loc o intalnire de lucru a reprezentantilor Corpului profesional al directorilor economici de municipii din Romania.
Au fost analizate propunerile de modificare si completare a Ordonantei de Urgenta nr. 45/2003, privind finantele publice locale. Propunerile au fost supuse votului adunarii si urmeaza sa fie inaintate Asociatiei Municipiilor din Romania pentru analiza si aprobare, dupa care vor fi trimise la guvern, acesta avand pe agenda sa legislativa de lucru modificarea si completarea acestei reglementari.

Cu ocazia intalnirii de la Pitesti, specialisti ai firmei de consultanta ARD Inc. din SUA au prezentat un model de analiza financiara si determinarea capacitatii de indatorare in vederea contractarii de imprumuturi la bugetul local. Intalnirea de lucru cu functionarii superiori din administratiile municipale a fost realizata de Asociatia Municipiilor din Romania cu sprijinul financiar al Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala.