Portalul National de Administratie Publica, impreuna cu DEKO Professional, organizeaza seminarul cu tema “Reabilitarea termica in Romania – prioritati si avantaje”

reabilitarea_termica.jpgPortalul National de Administratie Publica www.administratie.ro va organiza, impreuna cu DEKO Professional si www.eurourbanism.ro, miercuri, 1 iulie 2009, seminarul cu tema “Reabilitarea termica in Romania – prioritati si avantaje”.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Marriott, Foyer Salon A, intre orele 10.00-13.30, si se va incheia cu o conferinta de presa.

La seminar sunt asteptati sa participe reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, ai primariilor de sector, ai Consiliul General al Municipiului Bucuresti, ai Ministerului Dezvoltarii Regionale, ai companiilor de constructii, ai cabinetelor de arhitectura precum si specialisti implicati in domeniul reabilitarii termice.

In cadrul lucrarilor seminarului se vor dezbate subiecte de actualitate din domeniul reabilitarii termice din Romania si se vor identifica solutiile optime pentru bunul mers al lucrarilor inscrise in cadrul Programului National de Reabilitare termica a cladirilor de locuit. Reprezentati ai primariilor de sector din Bucuresti si ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei vor prezenta situatia actuala a reabilitarilor termice

Persoana de contact pentru inscrieri si detalii: Claudia ATANASOAE, Senior Consultant, Agentia OSC, Mobil: 0729.155.563; e-mail: claudia.atanasoae@osc.ro.