simirad_constantin_.jpgAngajatii Consiliului Judetean Iasi si-au inceput, vineri, ziua de lucru dupa ce in prealabil si-au pus amprenta pe butonul unui aparat special care le va ponta activitatea de acum incolo.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat ca a decis inlocuirea clasicei condici de prezenta cu acest aparat pentru ca cei aproximativ 200 de angajati ai institutiei sa nu mai plece din timpul programului.

„Erau mai multi angajati care plecau mai devreme de la serviciu pentru a-si rezolva probleme personale, iar alti colegi semnau in locul lor la sfarsitul programului. Se acopereau unii pe altii. Acum, daca vor pleca pentru jumatate de ora ca sa isi rezolve problemele, vor sti ca au de recuperat pana la sfarsitul lunii”, a explicat Simirad.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi a precizat ca aparatul a costat aproximativ 1.500 de euro si a fost achizitionat de o institutie aflata in subordinea CJ – SC Lucrari Drumuri si Poduri SA – de la SC Biometric Systems SRL.