Administratia Strazilor din cadrul Primariei Capitalei a cheltuit, in perioada 2005-2007, circa 41 de milioane de lei, adica 4,3% din totalul sumei utilizate pentru reabilitarea lucrarilor la 110 strazi, a anuntat primarul general Adriean Videanu, la prezentarea
sintezei raportului Curtii de Conturi, efectuat la solicitarea senatorilor.
El a spus ca principalii furnizori de borduri montate in Bucuresti de catre firmele constructoare, cu care Administratia Strazilor are incheiate contracte, sunt Prefabricate Vest (contracte in valoare de 6.128 mii lei), Semmelrock (6.015 mii lei), Arcominco (935 mii lei), Marmovest (932 mii lei) si Titan Mar (665 mii lei). Videanu a recunoscut ca societatea sa Titan Mar a furnizat borduri catre firmele constructoare, dar a tinut sa sublinieze ca suma este cea mai mica, iar acest aspect nu contravine legii.

In sinteza raportului Curtii de Conturi se mai arata ca s-au facut plati nelegale in valoare de 195.056 lei pentru lucrari de intretinere si reparatii curente ale retelei stradale, a caror valoare a fost majorata nejustificat prin includerea unor cantitati de lucrari neexecutate. De asemenea, se mai arata ca o mare parte a platilor nedatorate a fost posibila ca urmare a inexistentei cartilor tehnice si intocmirii incomplete a caietelor de sarcini. Videanu a motivat acest lucru prin faptul ca strazile reabilitate au suferit transferuri de la primariile de sector la Administratia Strazilor, de-a lungul timpului.