În cursul acestui an, municipalitatea din Giurgiu va începe construcţia a 22 de locuinţe pentru medici şi a altor circa 100 de apartamente ANL, a declarat edilul Nicolae Barbu.

Am luat pulsul ca să vedem în ce stadiu ne aflăm cu locuinţele pentru specialişti şi medici şi îmi spuneau de la ANL că cel puţin de Paşti ar trebui să dăm ordinul de începere pentru blocul de 22 de locuinţe pentru medici. (…) Pentru cele 99 de locuinţe ANL ar trebui ca cel târziu în vară să se finalizeze licitaţia, sunt două proiecte, un bloc de 55 de apartamente şi unul de 44 de apartamente în zona Steaua Dunării, vor fi două licitaţii cu doi constructori„, a spus Nicolae Barbu.

El a menţionat că locuinţele ANL au „termen de finalizare anul 2018”, când ar trebui să se mai construiască şi „22 de locuinţe pentru specialişti”, alţii decât medici.

La Primăria municipiului Giurgiu sunt depuse „aproximativ 2.100 de dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL, dintre care 130 sunt în punctaj pentru că multe dosare sunt incomplete”. AGERPRES