PD-L il vrea pe Dorin Florea la Primaria Targu Mures

Democrat-liberalii s-au retras de la negocierile initiate de PSD Mures pentru desemnarea unui candidat comun al mai multor formatiuni politice la Primaria Targu Mures, dupa ce au anuntat ca sustin in continuare candidatura actualului primar, Dorin Florea.
PD-L a propus celor opt formatiuni prezente la negocieri sa sustina candidatura lui Dorin
Florea, liderul PD-L Mures, care este cotat cu prima sansa in sondajele de opinie. Reprezentantii partidelor care au participat la discutii – PSD, PNL, PRM, PNTCD, PNG-CD, PIN, Partidul Ecologist si Uniunea Pensionarilor din Romania (afiliata la Partidul Forta Democrata) – s-au aratat de acord sa il sustina pe Florea, insa au pus conditia ca liderul PD-L Mures sa isi prezinte demisia din partid si sa candideze ca independent. Acest lucru nu a fost acceptat de PD-L.

Liderul PD-L Mures, Dorin Florea, actualul primar, a declarat ca nu isi va da demisia din partid, intrucat lumea ar sti ca aceasta este doar “de forma” si ca va candida in numele democratliberalilor daca sondajul de opinie comandat va dovedi ca populatia doreste ca el sa candideze pentru un nou mandat.

Singurul candidat la Primaria Targu Mures anuntat pana acum este cel al UDMR, in persoana ministrului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely.