Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului „Politehnica 1921 Stiinta Timisoara”, Marian Iancu, si-a indreptat atentia spre terenul detinut de CJ Timis, la Covaci, pentru a construi Cartierul „Viola”.
Iancu a trimis o a doua scrisoare de intentie prin care isi exprima intentia de a construi un complex sportiv si unul rezidential la periferia Timisoarei. Terenul de la Covaci are 60 de hectare si este in administrarea CJ Timis. Acesta a fost primit prin hotarare de guvern pentru a se construi un depozit de gunoi ecologic.

Investitia pe terenul de la Covaci, la 3 km de Timisoara, este de doua miliarde de euro, fiind redusa la jumatate din cea preconizata in scrisoarea catre Primarie. Cartierul „Viola” va cuprinde un stadion cu 40.000 locuri, baze sportive, un complex rezidential pentru 25.000 de familii, o scoala de sport, un hotel de 200 de locuri si o policlinica pentru sportivi.

„Acest demers este gandit cu scopul de a asigura clubului de fotbal un viitor cert, la nivelul maxim de performanta, cat si venituri excelente pentru Consiliul Judetean”, a declarat Iancu. „Voi da scrisoarea de intentie tuturor consilierilor judeteni. Trebuie sa existe colaborare pe plan local. Vom trata totul transparent si in spiritul legalitatii”, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele CJ Timis.

Iancu a fost interesat initial de un teren de 120 de hectare, pe care l-a cerut Primariei Timisoara. Consiliul Local a refuzat insa orice discutie cu patronul Poli, pe motiv ca ar trebui sa existe licitatie publica.