Patinoarele mobile ICE WORLD, solutii de entertainment pentru comunitate

patinoar_unirii.jpgInca de la introducerea lor in Romania, in 2004, patinoarele mobile ICE WORLD au cunoscut un mare succes in randul comunitatilor locale. In sezonul 2008 – 2009, 5 din cele 12 patinoare mobile aflate in toata tara au fost patinoare mobile ICE WORLD, furnizate in Romania de catre compania HIL Investitii.

Patinoarele mobile ICE WORLD sunt produse de catre compania olandeza
Ice World BV, lider mondial in domeniu, ce are in portofoliu furnizarea a cateva sute de patinoare catre comunitatile locale din orase de diverse marimi din Europa si SUA: Bruxelles, Nesebar (Bulgaria), Istanbul, Viena, Glasgow, Amsterdam, Antwerp, Utrecht, Idrija (Slovenia) s.a.

Un patinoar mobil genereaza efecte pozitive asupra comunitatii locale, reprezentant, in sezonul de iarna, un mod placut de petrecere a timpului liber, pentru sport, miscare si socializare.

Un patinoar mobil poate fi instalat oriunde in oras si se demonteaza cu usurinta, dupa eveniment locatia folosita revenind destinatiei initiale. Cel mai mare succes il au patinoarele mobile montate in centrul orasului, iar beneficiul de imagine creste surprinzator atunci cand patinoarul este montat in imediata proximitate a cladirii Primariei.

Caracteristica unica a acestui sistem o reprezinta podeaua din aluminiu modulara, care se poate demonta si monta foarte usor de o echipa de 5 – 6 persoane, fara a fi necesare instrumente si scule speciale. Acest sistem este unic si permite ca un patinoar de 600 mp poate fi instalat in 5 – 6 ore.

Patinoarele mobile produse de ICE WORLD sunt realizate printr-o tehnologie patentata, care le face extrem de eficiente si fiabile, chiar si in conditii de vreme mai calda. Sistemul de racire se ajusteaza cu rapiditate, datorita conductivitatii superioare a aluminiului. Usurinta in montaj este dublata de o calitate deosebita, toate componentele fiind pre-asamblate si testate de producator inainte de a fi livrate.

Patinoarele mobile ICE WORLD sunt certificate ISO 14001 din punct de vedere al protectiei mediului, datorita sistemelor componente si economiei de energie. In functie de necesitatile comunitatii si bugetul alocat, se pot cumpara sau inchiria patinoare mobile in diverse variante de suprafata.

Articol realizat de Ionut Caluschi.