Parteneriatul Public Privat, modalitate de crestere economica?

parteneriat_public_privat.jpgMedien Conferences si Romania Libera organizeaza pe 27 iunie forumul dedicat proiectelor realizate prin parteneriat public-privat in Romania. Evenimentul va intruni autoritati si reprezentanti de seama din mediul de afaceri si din industrii precum constructii civile si industriale, domeniul energetic, domeniul medical, industria IT si altele.

Conferinta „Parteneriatul public-privat, o sansa pentru Romania”, va avea loc pe 27 iunie 2013, la Hotel Pullman. Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Romania-Japonia.

Printre temele de discutie prezente pe agenda conferintei se afla:

– Directii de corectie si dezvoltare prezentate de autoritati

– Strategii si politici pe termen scurt si mediu

– Proceduri de selectie a Partenerului Privat de catre Partenerul Public in domeniul PPP. Argumente Pro si Contra

– Proiecte prioritare si planuri de finantare ale acestora

– Conditii de sustenabilitate reiterate de reprezentanti ai Uniunii Europene

– Idei de implementare a proiectelor propuse de mediul de afaceri si asociatii profesionale

– Solutii de finantare propuse de institutiile financiar-bancare si fondurile de investitii;

– Consultanta juridica, instrument de indrumare si sprijin in Parteneriatul Public Privat

– Proiecte locale – potential investitional prin Parteneriatul Public Privat

– Modele de Parteneriatul Public Privat aplicabile

– Parteneriatul Public Privat, suport de dezvoltare si atragere de investitori in proiectele strategice

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking. Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor. Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Revista de people management, Manager Express, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro, ), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, organizatorii pot fi contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau pe www.mhconferences.ro.