Parcurile industriale din Oradea sunt promovate la Târgul de investiţii şi imobiliare de la Munchen

Cele trei parcuri industriale din Oradea sunt promovate, în perioada 4-6 octombrie, la cel mai mare târg de investiţii şi imobiliare din Europa, Expo Real 2016, ce are loc la Munchen, a anunţat Florina Fofiu, purtător de cuvânt al Agenţiei de Dezvoltare Locală (ADLO), administratorul parcurilor.
Oradea este reprezentată de Delia Ungur, directorul ADL Oradea, Liana Boangiu, managerul de resurse umane din cadrul societăţii şi Dacian Palladi, city managerul municipiului Oradea.

Oportunităţile de afaceri din cele trei parcuri industriale din oraş şi facilităţile oferite de administraţia locală vor fi prezentate investitorilor străini la standul României amenajat în cadrul acestui târg.

La cea de-a 19-a ediţie a Expo Real 2016 de la Munchen participă 1.753 de expozanţi din peste 30 de ţări din toată lumea.

Investiţiile în cele trei parcuri industriale din Oradea, pe o suprafaţă de 230 de hectare, asumate de cei 75 de rezidenţi, se ridică la aproape 280 de milioane de euro. În prezent, pe cele trei platforme industriale lucrează aproape 4.000 de angajaţi, iar până în 2020 se estimează că numărul lor va ajunge la 6.000. AGERPRES