Panouri luminoase, montate în toate staţiile de autobuz din Constanţa

Toate cele aproximativ 400 staţii de autobuz din municipiul Constanţa vor fi modernizate prin marcarea lor cu panouri luminoase, astfel încât acestea să fie mult mai vizibile pentru călători, a informat administraţia locală.

În 20 de locaţii au fost instalate panouri informative privind timpul de aşteptare şi autobuzele ce urmează să ajungă în staţie, proiect ce va fi extins anul viitor cu încă 100 astfel de panouri.

Începem să instalăm primele elemente de identitate vizuală CT BUS, este vorba despre 3 tipuri de panouri care vor fi amplasate în fiecare staţie CT BUS. Proiectul nostru este mult mai amplu, în 20 de staţii avem şi panouri care informează în timp real călătorii despre timpul de aşteptare şi autobuzele ce urmează să sosească în staţie, proiect care va fi extins anul viitor cu încă 100 de panouri de informare“, a menţionat directorul companiei de transport public din municipiul Constanţa, Bogdan Niţă.

Municipalitatea a subliniat că CT BUS deţine, în acest moment, una dintre cele mai moderne flote de transport din România. “Sunt 104 autobuze noi la care se adaugă un număr de 18 minibuze cu dotări de ultimă generaţie ce vor intra în scurt timp pe traseu. Primăria Municipiului Constanţa, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi cu Administraţia Fondului pentru Mediu, a aplicat şi pentru achiziţia a 41 de autobuze electrice, care vor îmbina performanţa tehnologiei de ultimă oră cu protecţia mediului înconjurător“, a mai informat Primăria Constanţa. AGERPRES