Mai multe pagini oficiale de Facebook ale instituţiilor din municipiul Hunedoara, printre care pagina primăriei – ‘Primăria Hunedoara’, şi pagina primarului localităţii, Dan Bobouţanu, intitulată „Dan Bobouţanu – Jurnalul primarului”, au fost furate de autori rămaşi, momentan, necunoscuţi, a informat vineri Primăria Hunedoara.

Incidentul a avut loc pe 3 august, autorităţile atenţionând că pe aceste pagini pot să apară informaţii false.

„S-au făcut toate demersurile pentru recuperarea acestor pagini şi sperăm ca acest lucru să se realizeze cât mai curând posibil. Până atunci, vă informăm că pe aceste pagini pot apărea informaţii false, pe care autorităţile locale nu le pot administra în această perioadă. Vom reveni cu noi informaţii pe măsură ce acestea ajung din partea autorităţilor şi a staff-ului Facebook”, se arată într-un comunicat al Primăriei Hunedoara, remis AGERPRES.

Autorităţile locale şi-au manifestat speranţa că situaţia va reveni la normal în cel mai scurt timp, cerându-şi, totodată, scuze cetăţenilor pentru eventualele inconveniente apărute la accesarea paginilor menţionate.

Pagina oficială de Facebook a Primăriei Hunedoara avea aproape 50.000 de urmăritori, iar cea a primarului depăşea 10.000 de urmăritori. AGERPRES