Un număr de 730 de persoane singure şi familii nevoiaşe asistate de Cantina de Ajutor Social a Primăriei Galaţi vor primi pachete cu alimente şi dulciuri pentru Crăciun, se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al municipalităţii. Pachetele de Crăciun pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social conţin produse din carne, specifice sărbătorilor de iarnă, carne de porc şi de pui, unt, brânză, măsline, castraveţi şi gogoşari în oţet, legume, ulei, zahăr, mălai, orez, pastă de tomate, muştar, gem şi dulciuri.

„De sărbători, ne gândim întotdeauna la cei cu posibilităţi materiale reduse. Pe lângă tichetele sociale de Crăciun, pe care le vor primi familii aflate în dificultate, avem grijă şi de oamenii pe care îi asistăm prin Cantina de Ajutor Social. Aceştia vor primi produse alimentare pentru masa de Crăciun şi dulciuri pentru copii”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

Alimentele şi dulciurile vor fi distribuite persoanelor asistate, la Cantina de Ajutor Social. Alte 2.699 de familii şi persoane singure din Galaţi vor primi ajutor de urgenţă pentru achiziţionarea de alimente. De tichetele sociale în valoare de o sută lei beneficiază categoriile de persoane cu un venit mediu net lunar de până la 700 lei, care nu deţin bunuri ce conduc la excluderea acordării ajutorului social conform Legii 416/2001, cu modificările şi completările ulterioare. Tichetele valorice vor ajunge la beneficiari prin poştă. AGERPRES