otp_consulting.jpgOTP Consulting Romania S.R.L. este membră a OTP Group. Acesta acordă o importanţă deosebită oportunităţilor de dezvoltare apărute după aderarea României la Uniunea Europeană, furnizând astfel sprijin partenerilor şi clienţilor săi pentru obţinerea finanţărilor nerambursabile alocate pentru proiecte de investiţii şi de dezvoltare.

OTP Consulting România a fost înfiinţată de către OTP Bank România şi de firma de consultanţă OTP Hungaro Projekt din Ungaria. Experienţa acumulată de OTP Hungaro Projekt în pregătirea şi gestionarea proiectelor pentru companii şi administraţii locale în domeniul planificării strategice, ca şi experienţa consultanţilor OTP Consulting şi ai OTP Bank România, asigură oferirea unei asistenţe de calitate pentru clienţii noştri care se confruntă cu probleme asemănătoare după aderarea la UE.

OTP Consulting România oferă un spectru larg de servicii, putând furniza clienţilor săi soluţii complexe pentru dezvoltarea locală, incluzând instruire şi asistenţă tehnică, asistenţă în identificarea proiectelor şi a surselor de finanţare, servicii de consultanţă în elaborarea proiectelor şi servicii de management de proiect. Abordarea OTP Consulting nu oferă doar soluţii, ci acordă şi asistenţă pentru implementarea acestora, sprijinind dezvoltarea aptitudinilor personalului beneficiarului în managementul proiectelor.

Compania are o prezenţă activă pe piaţa de consultanţă, la nivel naţional, prin intermediul celor 4 birouri regionale din Bucureşti, Craiova, Miercurea-Ciuc şi Oradea. OTP Consulting România oferă servicii pentru sprijinirea investiţiilor străine în România, precum şi consultanţă pentru autorităţile locale şi IMM-uri, în accesarea fondurilor europene şi implementarea proiectelor finanţate. Rata de succes a proiectelor depuse este în prezent de 80%.

OTP Consulting îşi propune să se implice încă din faza de generare a proiectelor, pentru ca beneficiarii să poată prezenta proiecte viabile, ce pot fi finanţate din fonduri UE. De asemenea, prezenţa OTP Consulting, în calitate de consultant, încă din faza incipientă a proiectului, uşurează obţinerea surselor financiare necesare pentru asigurarea pre-finanţării.

Serviciile OTP Consulting se extind şi la nivel de consultanţă în management de proiect, cât şi consultanţă financiară, multe dintre proiecte aflându-se deja în faza de implementare. Mai mult, colaborarea strânsă cu OTP Bank România înlătură una dintre problemele cele mai mari, şi anume asigurarea co-finanţării şi a pre-finanţării proiectelor.

OTP Consulting România, în colaborare cu OTP Bank Romania, oferă un pachet complex de servicii financiare şi expertiză, implementâşnd un concept de consultanţă care să faciliteze îndeplinirea de către solicitanţi a acelor cerinţe profesionale, tehnice şi financiare, specifice proiectelor realizate din fondurile Uniunii Europene.

www.otpconsulting.ro

consulting@otpbank.ro

www.otpbank.ro

office@otpbank.ro