Olimpicii din Ilfov au fost premiaţi de preşedintele Consiliului Judeţean

radulescu cristache.jpgPeste 600 de elevi ai judeţului Ilfov care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, faza pe ţară, şi la concursurile naţionale în anul şcolar 2009 – 2010 vor fi premiaţi, miercuri, de preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu.

Astfel, cei 10 elevi care au obţinut premii la olimpiade – faza naţională – vor primi câte un premiu în valoare de 1.000 lei, iar cei ce au câştigat premii la concursurile naţionale vor fi premiaţi cu sume cuprinse între 200 lei şi 500 lei. Elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, faza pe judeţ, vor primi, la rândul lor, cadouri din partea Consiliului Judeţean Ilfov.

La propunerea preşedintelui Cristache Rădulescu, Consiliul Judeţean Ilfov a aprobat alocarea din bugetul propriu a unui fond de premiere pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. ”Performanţa, în orice domeniu, trebuie încurajată, cu atât mai mult trebuie să avem grijă să-i stimulăm pe tineri să obţină rezultate bune. Eu voi fi întotdeauna alături de copiii olimpici şi de profesori şi îi voi sprijini oricând au nevoie”, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Ilfov, Cristache Rădulescu. Premierea olimpicilor va avea loc la Sala Palatului, începând cu ora 13.00. Evenimentul va fi deschis cu un concert de Crăciun, susţinut de orchestra condusă de maestrul Florin Totan. AGERPRES

Olimpicii din Ilfov au fost premiati de presedintele Consiliului Judetean

radulescu cristache.jpgPresedintele Consiliului Judetean Ilfov, Cristache Radulescu, i-a premiat, duminica, pe cei mai buni elevi ai judetului, dar si pe profesorii acestora. Casa de Cultura din localitatea Snagov a devenit neincapatoare pentru cei 475 de elevi si profesori ilfoveni care au castigat premii la olimpiade, faza pe tara, in anul scolar 2008 -2009.
”Performanta, in orice domeniu, trebuie incurajata, cu atat mai mult trebuie sa avem grija sa-i stimulam pe tineri sa obtina rezultate bune. Eu voi fi intotdeauna alaturi de copiii olimpici si de profesori si ii voi sprijini oricand au nevoie”, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Cristache Radulescu, in deschiderea evenimentului.
(mai mult…)

Evenimente

Inovatie

Urbanism

Servicii Publice

Mediu

CALENDAR EVENIMENTE