Olguţa Vasilescu: “Am discutat cu domnul Dean Thompson pe tema atragerii de investiţii americane în Craiova”

vasilescu_olguta_2015.jpgPrimarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat miercuri că în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o la Ambasada SUA cu Dean Thompson, Însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite la Bucureşti, a discutat pe tema atragerii de investiţii americane în Craiova, mai ales că firma Ford continuă să fie şi în acest an cel mai mare angajator din oraş.

“Discuţiile au fost axate pe tema atragerii investitorilor americani la Craiova şi a facilităţilor pe care municipalitatea pe oferă acestora. Firma Ford continuă să rămână şi în acest an cel mai mare angajator din Craiova şi, odată cu preluarea fabricii de automobile din oraşul nostru, a atras aici şi alte investiţii străine – firme din industria auto. Sperăm, însă, să atragem şi alţi investitori americani în perioada următoare” a declarat, miercuri, presei, primarul Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, şi viceprimarul Mihai Genoiu s-au întâlnit, miercuri, cu Însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, la sediul ambasadei Statelor Unite la Bucureşti. AGERPRES