autodesk_logo.jpgIn contextul economic actual, Autodesk vine in ajutorul organizatiilor din sectorul public romanesc cu o oferta speciala. In perioada 14 decembrie 2010 – 22 ianuarie 2011, consiliile judetene si primariile de pe intreg teritoriul tarii beneficiaza de o reducere de 25% la achizitionarea pachetelor software promotionale „AdminPack”.

Acestea pot avea urmatoarele configuratii, in functie de alegerea clientilor:

1. AutoCAD Civil 3D 2011 + AutoCAD Raster Design 2011

2. AutoCAD Civil 3D 2011 + AutoCAD LT 2011 5pack

3. AutoCAD Civil 3D 2011 + AutoCAD Raster Design 2011 + AutoCAD LT 2011 5pack

Pentru detalii suplimentare si oferte comerciale, contactati Partenerii Autorizati Autodesk. Lista completa a acestora poate fi accesata la www.manandmachine.ro/parteneri.

Tehnologia AutoCAD Civil 3D va ofera posibilitatea de a furniza rapid proiecte de o calitate ridicata in domeniile transporturilor, sistematizarii teritoriului si ingineriei de mediu.

autocad_civil.jpg

Functiile de valorificare a datelor topografice sunt complet inglobate in solutia software AutoCAD Civil 3D. Prin urmare, dispuneti de un mediu de lucru integrat destinat efectuarii tuturor activitatilor solicitate de proiect: importul direct al datelor brute de teren, diminuarea erorilor prin metoda celor mai mici patrate, editarea observatiilor topografice, automatizarea generarii detaliilor planimetrice si reliefului, etc.

Puteti realiza suprafete intrebuintand datele masurate in mod traditional, cum sunt punctele si discontinuitatile liniare ale formei terenului. Instrumentele de simplificare a suprafetelor fac posibila utilizarea unor seturi mari de date, cum este cazul integrarii imaginilor fotogrammetrice aeriane in modele digitale altimetrice. Generati parcele in mod automat prin conversia entitatilor AutoCAD existente sau prin utilizarea instrumentelor flexibile de lotizare. Solutia software utilizeaza o topologie pentru a gestiona parcelele, in asa fel incat, o modificare a unui lot se reflecta automat asupra loturilor invecinate. AutoCAD Civil 3D include functiile de analiza geospatiala si de productie cartografica digitala necesare proceselor de lucru ingineresti, astfel, fiind posibila analiza relatiilor spatiale dintre obiectele desenului.

Solutia software AutoCAD Raster Design poate fi utilizata in paralel fie cu produsul software AutoCAD, fie cu alte solutii software Autodesk bazate pe platforma AutoCAD. In acest fel puteti reutiliza si creste valoarea informatiilor detinute.

autocad_raster.jpg

Puteti profita mai mult de pe urma schitelor si planurilor ingineresti scanate prin utilizarea lor ca atare in proiectele curente. Veti minimiza timpul destinat redesenarii prin utilizarea instrumentelor puternice de corelare si a celor de conversie raster la vector.
Folosit cu AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Raster Design asigura fuctionalitati suplimentare pentru utilizarea informatiei geospatiale in vederea reprezentarii de modele de elevatie direct din fisiere raster de tip DEM, DTED, si ESRI GRID. Folosind imaginile de satelit multispectrale se pot vizualiza informatii de mediu, despre vegetatie si amenajarea teritoriului.

Solutia software 2D, AutoCAD LT, destinata redactarii si intocmirii detaliilor de executie profesionale, vizeaza asigurarea productivitatii, fiabilitatii si compatibilitatii proiectelor 2D. Caracteristicile AutoCAD LT permit documentarea ideilor de proiect, optimizarea fluxului de lucru si colaborarea facila atat cu restul echipelor de lucru cat si cu beneficiarii. Conceput pentru redactarea profesionala, AutoCAD LT furnizeaza unelte standard de desenare 2D pentru cresterea productivitatii.

autocad_lt.jpg

Oferta promotionala este valabila in perioada 14 decembrie 2010 – 22 ianuarie 2011 si se adreseaza exclusiv organizatiilor din sectorul public din Romania.

Reducerea de 25% se aplica la preturile de lista individuale si nu se cumuleaza cu nici o alta promotie Autodesk.

Despre Autodesk

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Din momentul aparitiei pe piata a aplicatiei AutoCAD, in 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de solutii complete pentru modelare digitala 3D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si testa ideile inainte de a le pune in practica. Companiile aflate in clasamentul „Fortune 1000” se bazeaza pe instrumentele oferite de Autodesk pentru a vizualiza, simula si analiza performanta in conditii reale, inca de la primele faze ale procesului de proiectare, pentru a economisi timp si bani, pentru a creste productivitatea si calitatea produselor si pentru a sustine procesul de dezvoltare. Pentru mai multe informatii despre compania Autodesk, vizitati:
www.autodesk.com.