Oana Mihaela Oşan, instalată în funcţia de subprefect al județului Maramureş

Noul subprefect al judeţului Maramureş, Oana Mihaela Oşan, a depus, pe 12 martie, jurământul la instalarea în funcţie, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care a participat secretarul de stat Ionel Bogdan.

“Vă mulţumesc pentru încrederea care mi-aţi acordat-o într-un moment cu multe provocări pentru noi toţi şi cred că pot să fac faţă acestor noi provocări importante pentru judeţul nostru, dar sunt pe deplin conştientă, în acelaşi timp, că eficienţa şi rezultatele nu se obţin decât în echipă. (…) Cu mulţi dintre dumneavoastră am colaborat din alte perspective şi ştiu că sunteţi foarte buni, fiecare dintre dumneavoastră ştiţi ce trebuie să faceţi. Am găsit o echipă extrem de bine consolidată şi un profesionalism foarte bun, acumulat în mulţi ani de experienţă. Sperăm că în aceste momente grele provocate de coronavirus, suntem convinşi că le vom depăşi, că vom găsi cele mai bune soluţii pentru toţi cetăţenii, inclusiv cei din Maramureş. Consider că trebuie să dăm dovadă de multă responsabilitate şi ne vom implica la maxim cu toţii”, a declarat Oana Mihaela Oşan, după rostirea jurământului.

Oana Mihaela Oşan a fost director al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Maramureş, având peste 20 de experienţă în administraţia publică. AGERPRES