Oana Marinescu isi intrerupe activitatea de purtator de cuvant al guvernului

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca purtatorul de cuvant al executivului, Oana Marinescu, isi va intrerupe activitatea, avand in vedere ca va naste in curand.
“Este ultima sedinta la care Oana Marinescu participa in calitate de purtator de cuvant. Dupa cum stiti, urmeaza sa aiba un copil si, pe masura ce momentul se apropie, este din ce in ce mai greu sa faca fata obligatiilor de serviciu”, a explicat Tariceanu. “Tin sa-i multumesc foarte mult pentru modul in care a lucrat cu noi, pentru modul in care ne-a ajutat pe fiecare, pentru ca nu a fost purtatorul de cuvant numai al primului-ministru.Vreau sa-i multumesc, in numele tuturor, pentru ceea ce a facut pentru a eficientiza activitatea guvernului”, a afirmat seful executivului.

El a amintit, totodata, ca Oana Marinescu este autoarea buletinului bilunar privitor la integrarea europeana – Eu-Ro Newsletter, editat de departamentul pe care l-a condus. Tariceanu a adaugat ca va trebui sa numeasca rapid un nou purtator de cuvant, pentru a asigura continuitatea activitatii de comunicare publica. La final, primul-ministru i-a urat purtatorului de cuvant “sarcina usoara, sa aiba un bebe sanatos si sa fie fericita”.