Directia de Servicii Publice (DSP) din cadrul Primariei municipiului Tulcea a primit avertisment de la Inspectoratul de Politie al Judetului, din cauza ca nu a actionat cu materiale antiderapante pe strazile orasului.
Inspectorul principal din cadrul IPJ, Lucian Tugui, a declarat ca „administratorul drumurilor din municipiu a fost sanctionat cu avertisment scris de lucratorii politiei rutiere, pentru ca, vineri, nu a intervenit la timp cu substante saline si antiderapante,fapt pentru care s-au creat blocaje in trafic”. El a mai spus ca, aceasta din cauza, vineri, in intervalul orar 6.00-14.00, pe raza municipiului, au avut loc 17 tamponari, toate soldate cu avarii usoare.

La randul sau, directorul DSP, Lucian Simion, a afirmat ca utilajele directiei nu au putut interveni pe strazile din oras din cauza ca circulatia era intensa, iar activitatea utilajelor era blocata. In plus, potrivit sursei, „de la Institutul de Meteorologie nu aveam semnale ca vor fi ninsori in zona noastra, motiv pentru care nu s-a convocat Comandamentul de deszapezire”.