botosani_pensionari.jpgUn numar de 35 de familii care au implinit anul acesta 50 de ani de casatorie au fost felicitate de catre primarul Catalin Flutur intr-un cadru festiv organizat luna aceasta in sala de marmura a Teatrului Mihai Eminescu.

Fiecare cuplu a primit cate o diploma, flori si cate 300 de lei din partea primarului care i-a indemnat pe acestia sa solicite ori de cate ori au nevoie ajutorul reprezentantilor din primaria Botosani.

„Vreau inca o data sa va spun ca obligatia unui primar este sa faca ceva. Daca in Botosani s-a intamplat ceva bun e pentru ca asta trebuia sa facem noi. Nu putem face totul pentru ca avem putini bani, dar aveti garantia noastra ca ne straduim sa multumim cat mai multi cetateni. Nu putem stii totdeauna problemele cu care va confruntati de fiecare data de aceea am sa va rog ca atunci cand va va fi greu si credeti ca primarul sau Consiliul Local va poate rezolva problema sa nu ocoliti primaria”, le-a spus primarul Catalin Flutur batranilor prezenti la festivitate.

La final, cuplurile au fost invitate la un pahar de sampanie si prajituri servite in cinstea lor.

Articol realizat de Ana Olaru