Noul subprefect al Giurgiu, Fabian Ţârcă, a depus, pe 13 martie, jurământul pentru instalarea în funcţie, în cadrul unei ceremonii. El a mulţumit Guvernului pentru încrederea acordată de a fi numit în funcţia publică de subprefect al judeţului Giurgiu şi i-a asigurat pe toţi cei prezenţi în sală, primari şi şefi de instituţii deconcentrate de relaţii de colaborare foarte bune.

„În primul rând vreau să îl felicit pe domnul subprefect pentru noua funcţie şi să îl asigur de deschiderea noastră, a tuturor din aparatul propriu, sunt convinsă că vom colabora foarte bine ca şi până acum şi că vom face lucruri mult mai bune de acum înainte. Pentru mine este un lucru foarte bun că am un subprefect, cu atât mai mult cu cât a fost numit chiar de 8 Martie, deci a fost cadoul pe care l-am primit eu, în acest an, de 8 Martie. Vă mulţumesc tuturor că sunteţi alături de noi în această zi şi să ne ajute Dumnezeu să ne dezvoltăm din ce în ce mai mult şi să ne depăşim locul şi limitele pe care le-am avut până acum în aşa fel încât să ajungem cât mai mult în frunte”, a declarat prefectul judeţului Giurgiu, Lavinia Crişu.

Fabian Ţârcă are 34 de ani, este licenţiat în Drept şi în Ingineria Produselor Alimentare şi a deţinut anterior funcţia de comisar adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Giurgiu. AGERPRES