constantinescu_iuliana.jpgIuliana Constantinescu, noul suprefect de Galaţi, a fost învestită în funcţie şi a depus, miercuri, jurământul. Prefectul de Galaţi, Dorin Otrocol, a dat citire hotărârii Guvernului privind eliberarea din funcţie a fostului subprefect Gabriel Panaitescu şi numirii acestuia în funcţia de inspector guvernamental, iar apoi a celei de învestire oficială a Iulianei Constantinescu care va ocupa postul de subprefect cu caracter temporar, potrivit hotărârii de Guvern.

Ea a depus apoi jurământul în prezenţa prefectului şi a directorilor de instituţii deconcentrate. ‘Ţin să îi mulţumesc domnului prim-ministru Victor Ponta pentru nominalizarea mea în această funcţie şi sper şi îmi doresc din tot sufletul să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi să fac faţă acestei mari responsabilităţi care îmi revine. Îi mulţumesc domnului Panaitescu pentru cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat şi le mulţumesc tuturor celor care sunt prezenţi şi sper ca viitoarea colaborare cu dumneavoastră să fie una plină de realizări”, a spus noul subprefect al Galaţiului, imediat după învestire.

Iuliana Constantinescu, de 32 de ani, a fost susţinută de PC pentru funcţia de subprefect şi l-a înlocuit pe Gabriel Panaitescu susţinut de PNL. Ea a lucrat în perioada 2006- 2013 la Consiliul Judeţului Galaţi, unde a ocupat funcţia de consilier principal la serviciul de resurse umane. Din 2013 şi până la începutul lunii martie a fost consilier la cabinetul senatorial al liderului PC Galaţi, Eugen Durbacă, de unde a revenit consilier la CJ Galaţi.

Iuliana Constantinescu a intrat în politică în 2004, la organizaţia de tineret a PSD, apoi a devenit din 2006 membră în PUR care s-a transformat în PC. Constantinescu a precizat că acum nu mai este membră de partid. AGERPRES