Noul subprefect al judeţului Buzău a fost învestit în funcţie

Noul subprefect al judeţului Buzău, Leonard Dimian, a fost învestit pe 2 iulie în funcţie în prezenţa directorului Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului, Teodor Iulian Gheorghe, a prefectului Carmen Ichim şi a şefilor instituţiilor deconcentrate.

Leonard Dimian, fost consilier în Direcţia Generală a Finanţelor Publice Buzău, îl înlocuieşte generalul Lucian Foca, după ce acesta şi-a dat demisia săptămâna trecută din funcţie.

Cu ocazia ceremoniei de învestire, noul subprefect a declarat că este onorat de numirea în funcţie şi a dat asigurări că viitorii săi colaboratori vor beneficia de toată deschiderea.

“Numirea mă onorează şi reprezintă o încununare a carierei mele în slujba cetăţeanului, de peste 20 ani. Sunt şi voi fi un om al dialogului şi al echilibrului, am convingerea că vom avea o colaborare constructivă pentru îndeplinirea tuturor măsurilor din programul de guvernare, menite să asigure o creştere economică ce va permite consolidarea unei societăţi echilibrate”, a declarat noul subprefect al judeţului Buzău. AGERPRES