Lucrările de construcţie a noului stadion din municipiul Târgu-Jiu va fi finalizat înainte de termenul prevăzut în contractul de execuţie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, şeful Serviciului de Investiţii din cadrul instituţiei, Raul Chiriac.

„Deja se finalizează partea de infrastructură, urmând să înceapă lucrările la suprastructură în perioada imediat următoare. Lucrările se încadrează în grafic şi estimăm că o să fie încheiate înainte de termenul prevăzut în contractul de execuţie. Toate lucrurile decurg normal şi se lucrează într-un ritm de care suntem mulţumiţi”, a afirmat Raul Chiriac.

Pentru proiectul de modernizare a Stadionului Municipal şi a bazei sportive din oraş, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a alocat suma de 20 de milioane euro, în cazul stadionului urmând ca tribunele să fie acoperite integral, iar capacitatea să crească de la 9.000 de locuri, câte are în prezent, la aproximativ 15.000 de locuri. De asemenea, noul stadion urmează să fie prevăzut şi cu o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri. AGERPRES