Noul prefect de Sibiu promite echilibru, echidistanţă şi obiectivitate

Noul prefect al judeţului Sibiu, Maria Minea, a declarat pe 23 august, după depunerea jurământului de credinţă, că va asigura echilibru, echidistanţă şi obiectivitate pe durata mandatului.

“Vreau să vă asigur că voi fi un prefect echilibrat, echidistant şi obiectiv în toate relaţiile pe care o să le am cu partenerii de dialog. Iar în final, vreau să mulţumesc Guvernului, celor care m-au sprijinit şi care au avut încredere în mine pentru ocuparea acestei funcţii”, a spus prefectul Sibiului, Maria Minea.

Minea s-a declarat un prefect sensibil “la toate problemele cetăţenilor”. “Ca şi funcţionar public, am lucrat o parte din timp, ca directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi în acest sens vreau să vă spun că sunt persoana care întotdeauna am fost sensibilă la toate problemele oamenilor. Pot să vă spun şi să vă asigur că şi din această poziţie, voi fi omul care voi fi sensibil la tot ce înseamnă problematică a cetăţenilor din judeţul Sibiu, mă voi apleca asupra tuturor problemelor care vor fi ridicate şi evident, mă voi implica în rezolvarea lor”, a mai spus prefectul Maria Minea.

Potrivit sursei citate, urmează “o perioadă extrem de încărcată, având în vedere faptul că, pe lângă atribuţiile curente şi importante ale Instituţiei Prefectului Sibiu, aceea de a asigura implementarea programului de guvernare, vom avea trei tururi de scrutin electorale, şi anume, alegerile prezidenţiale, alegerile locale şi alegerile parlamentare.” AGERPRES