Noul prefect al judeţului Olt, Florin Homorean, a fost învestit în funcţie

Noul prefect al judeţului Olt, Florin Homorean, care a fost învestit pe 16 decembrie în funcţie, a afirmat că îşi doreşte să colaboreze cu reprezentanţii celorlalte instituţii publice şi le-a adresat acestora solicitarea de a-i sesiza problemele pe care le întâmpină.

“Doresc să colaborez cu dumneavoastră pe temei de încredere şi de bună colaborare, pentru a duce la îndeplinire obiectivele şi măsurile stabilite în programul de guvernare. Am să va rog să mă sesizaţi cu orice problemă pe care o întâmpinaţi la nivelul instituţiilor pe care le conduceţi, pentru a transmite solicitările dumneavoastră mai departe, către ministerele de resort, pentru a obţine fondurile necesare sau pentru susţinerea ministerelor în implementarea proiectelor dumneavoastră de management. (…) Mă cunoaşteţi, cu majoritatea ne-am întâlnit pe parcursul anilor, pe parcursul carierei mele profesionale, şi va asigur că voi rămâne acelaşi om, indiferent de cât de lung sau de scurt va fi mandatul meu”, le-a spus Homorean celor prezenţi la ceremonia de învestire.

Florin Homorean a lucrat, până la numirea în funcţia de prefect, la Comisariatul Judeţean Olt al Gărzii de Mediu, unde a fost comisar de mediu.  Homorean a mai ocupat funcţii de conducere, fiind şef al Comisariatului Judeţean Olt al Gărzii de Mediu în perioadele 2003-2010 şi 2013-2014. AGERPRES