Noul prefect al judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru, a fost învestită în funcţie

Noul prefect al judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru, care a deţinut până în prezent funcţia de subprefect, a fost învestită pe 15 octombrie în funcţie, postul fiind liber după eliberarea din funcţie a fostului prefect Nina Carmen Crişu.

Directorul Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului, Teodor Gheorghe, a fost prezent la ceremonia de învestire în funcţie a noului prefect al judeţului Giurgiu şi a dat citire ordinului de numire temporară în funcţie, semnat de premierul Viorica Dăncilă. La eveniment au mai participat deputatul PSD Elena Dinu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, primari şi şefi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ.

Noul prefect a subliniat că respectarea legalităţii dar şi cooperarea cu toate instituţiile din subordine sunt priorităţi în funcţia de prefect al judeţului.

Adriana Puţaru are 41 de ani şi este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, promoţia 2006 şi licenţiată în ştiinţe juridice în urma absolvirii Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Spiru Haret” din Bucureşti.

Ea a fost şeful Serviciului Juridic din cadrul Instituţiei Prefectului Giurgiu şi a îndeplinit în ultimele luni funcţia de subprefect al judeţului Giurgiu, “nefiind afiliată politic”, potrivit unei declaraţii făcute într-o recentă conferinţă de presă de preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău. AGERPRES