Noul prefect al judeţului Brăila a fost învestit oficial în funcţie

Noul prefect al Brăilei, Adrian-George Paladi, a fost învestit oficial în funcţie, la două zile după ce Guvernul a aprobat hotărârea de încetare a exercitării funcţiei publice de către fostul prefect al judeţului, Mădălina Cochino.

Sunt pe deplin conştient că nu este o misiune uşoară şi aş dori să vă asigur că voi depune toate diligenţele pentru a-mi îndeplini cu cinste şi onoare atribuţiile şi competenţele ce îmi revin. Pentru aceasta, cred că este necesară o bună conlucrare cu toate autorităţile locale, o informare reciprocă şi operativă cu privire la problemele care apar, gestionarea eficientă a acestora şi implicarea tuturor instituţiilor abilitate, pentru a pune în practică obiectivele economice şi sociale din programul de guvernare, dar şi îndeplinirea obiectivelor specifice fiecărei autorităţi în spiritul legii şi cu respectarea strictă a acesteia”, a spus prefectul de Brăila, imediat după depunerea jurământului de învestire în funcţie.

Adrian-George Paladi a făcut apel la primarii din judeţ şi la şefii instituţiilor deconcentrate să fie deschişi către populaţie şi să răspundă tuturor solicitărilor venite din partea cetăţenilor. “Consider că doar împreună putem să răspundem acestor aşteptări şi fac apel la conducătorii unităţilor administrativ-teritoriale din comune, oraşe şi municipiul Brăila, cei ai instituţiilor deconcentrate, ai celorlalte autorităţi, pentru a răspunde tuturor solicitărilor cetăţenilor“, a completat Paladi.

Adrian-George Paladi are 38 de ani, este de profesie inginer, absolvent al Universităţii “Dunărea de Jos” Galaţi – profilul TCM. A fost preşedintele organizaţiei de tineret municipale a PSD Brăila, unde a activat de la vârsta de 18 ani şi până în primăvara acestui an, când şi-a dat demisia. Potrivit declaraţiei acestuia, după terminarea facultăţii, timp de 13 ani a lucrat în mediul privat, iar din martie 2017 a ocupat funcţia de comisar grad I superior la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Brăila. AGERPRES