Noua organigramă a CJ Suceava a fost votată în deliberativ, iar şase funcţii de director au fost desfiinţate

consiliu-judetean-suceava.jpgNoua organigramă a Consiliului Judeţean Suceava a fost aprobată, în şedinţa deliberativului de marţi, cu 21 de voturi “pentru” din partea PNL şi 15 “împotrivă” ale PSD. Numărul posturilor de la nivelul aparatului de specialitate s-a redus cu opt funcţii contractuale, toate de la Biroul Salvamont, au fost desfiinţate patru funcţii de director executiv, una de director, una de director adjunct, una de şef de serviciu şi una de şef de birou.

Numărul funcţiilor publice de conducere rezultat în urma reorganizării este de 22, iar numărul angajaţilor din CJ Suceava este de 217. Noua organigramă propusă de şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, urmează să intre în vigoare din 25 august.

”Vă asigur că nu vorbim de oameni, ci de posturi, şi cei care îşi vor face treaba pot sta liniştiţi. Nu am venit să înlocuim pe cineva cu altcineva. Să aveţi garanţia că am gândit o organigramă eficientă, pentru a pune pe toată lumea la treabă. Pe unii pe care îi întreb ce au făcut în ultimele luni, cu greu obţin câte o pagină. Noi o să îi ajutăm să muncească. Le vom umple la maxim fişa postului, pentru a răspunde aşteptărilor populaţiei judeţului (…) În funcţie de ce se va întâmpla şi ce proiecte vom avea, vom veni la plen să cerem oameni”, a spus Flutur. AGERPRES