Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat noul regulament al parcărilor de reşedinţă din Sectorul 3, care va intra în vigoare din 30 septembrie.

Potrivit noului regulament, se va putea atribui al doilea loc pentru apartamentele cu minimum două camere, 30% din totalul locurilor unei baterii nu vor fi atribuite nominal, ci locuitorilor domiciliaţi la adresele arondate conform regulamentului. Aceştia vor avea dreptul să le folosească în funcţie de sosirea la adresă. Ele vor fi marcate diferit şi în teren, dar şi în Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor din Sectorul 3 (GIS).

Se vor elibera stickere cu coduri QR beneficiarilor de parcări de reşedinţă, iar aceştia vor trebui să le pună în maşină la loc vizibil, iar toate informările trimise de Primăria Sectorului 3 beneficiarilor parcărilor de reşedinţă se vor face exclusiv online, prin email sau prin SMS.

„După intrarea în vigoare a noului regulament, posesorii autorizaţiilor emise înainte de 2021 au la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi actualiza datele / documentele. Pentru a se putea atribui locuri şi persoanelor domiciliate la case, sintagma „apartament” din vechiul regulament este înlocuită cu „imobil”, se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 3. AGERPRES