În weekend-ul îndrăgostiților, Premium Nordic Cars – dealer Volvo în Iași vine cu o propunere tentantă în perioada 14-16 februarie: testezi modelul Volvo favorit, alături de cei pe care îi iubești.

De ce în acest weekend? Pentru că a sosit timpul să regândim tot ceea ce facem și prin noile modele Volvo ne arătăm dragostea față de cei din jurul nostru și grija față de planetă.

Echipa Volvo va fi disponibilă în showroom pentru a prezenta ultimele noutăți, dintre care enumerăm doar câteva. În primul rând, noile modele sunt construite folosind materiale sustenabile, păstrând aceeași calitate premium la standarde cât mai înalte și, anual, Volvo va lansa câte un nou model electric.

Până în 2040, compania și-a propus să ajungă la 0% impact asupra planetei și, pentru a reduce numărul de accidente deosebit de grave, va limita viteza maximă la 180 km/h. Restul detaliilor ce țin de modelele Volvo pot fi aflate direct de la consultanții de vânzări din showroom.

 

Pentru un week-end de Valentine’s Day memorabil, cei interesați se pot înscrie pentru test-drive la acest link: https://iasi.volvocarsdealer.ro/test-drive.