Institutul Național de Administrație (INA) în colaborare cu Registrul Urbaniștilor din România (RUR) organizează Programele de formare specializată în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului și autorizării construcțiilor pentru arhitecții șefi la nivel de municipii, orașe și comune.

Înscrierile pentru cele 2 programe de formare specializată au loc în perioada 25 septembrie-08 octombrie 2023, pe platforma de training INA – https://training.ina.gov.ro/, conform Instrucțiunilor disponibile pentru fiecare grup țintă. Informații suplimentare și documentele necesare în vederea înscrierii sunt disponibile accesând:

  • Programul de formare specializată în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului și autorizării construcțiilor pentru arhitecții șefi la nivel de municipii și orașe (2023): https://ina.gov.ro/arhitecti-orase/;
  • Programul de formare specializată în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului și autorizării construcțiilor pentru arhitecții șefi la nivel de comune (2023): https://ina.gov.ro/arhitecti-comune/.

Programele de formare specializată au o durată de 90 de ore de formare, structurate în 4 module de formare, organizate exclusiv online. Atestarea absolvirii se face prin certificate digitale de absolvire însoțite de supliment descriptiv privind competențele dobândite.

Pentru informații suplimentare accesați: https://ina.gov.ro/noi-cursuri-pentru-arhitectii-sefi-la-la-nivel-de-municipii-orase-si-comune/