Primul-ministru si liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu le-a urat candidatilor liberali la primariile din judetul Calarasi sa aiba mandate cel putin tot atat de indelungate precum al strabunicului sau, care a fost primar in comuna Vasilati, timp de mai bine de 20 de ani.
Liderul PNL a luat parte la lansarea candidatilor liberali pentru 55 de localitati din judetul Calarasi. In municipiul Calarasi, candidatul PNL este actualul primar, Nicolae Dragu, la fel cum in Oltenita, Lehliu-Gara, Budesti sau Alexandru candideaza tot actualii primari liberali, respectiv Dumitru Stefan, Ileana Viorica Ion, Lucia Lefter si Nicolae Eremia.

Premierul Tariceanu a tinut sa aminteasca faptul ca familia sa se trage chiar din judetul Calarasi, mai exact din satul Tariceni, comuna Frasinet. Strabunicul liderului liberal, a amintit de asemenea premierul, a fost invatator si primar al comunei Vasilati timp de mai bine de 20 de ani. Asa ca, liderul liberal i-a urat actualului candidat al PNL la primaria comunei Vasilati, Vasile Lucian, sa aiba acelasi succes ca si strabunicul primului-ministru. „Le doresc tuturor primarilor liberali sa depaseasca performanta strabunicului meu”, le-a urat presedintele PNL candidatilor liberali.