Capacitatea de remorcare aprobată a lui Ford Mustang Mach-E a fost acum crescută la 1.000 kg pe modelele cu autonomie extinsă, atât în versiunea cu un motor, cât și în cea cu două motoare – suficient pentru a permite clienților să tracteze o barcă tipică de pescuit din fibră de sticlă de dimensiuni mici sau medii.

Mustang Mach-E a primit, de asemenea, actualizări pentru a reduce timpul de încărcare între 80-90% din capacitate de la 52 de minute la 15 minute, o recalibrare a caracteristicii de utilizare a sistemului One-Pedal pentru performanțe mai fluide la viteze mici și îmbunătățiri în ceea ce privește confortul șoferului.

„Actualizarea pentru capacitatea de remorcare de la Mustang Mach-E este una dintre numeroasele actualizări gratuite pe care continuăm să le facem în hardware și software sau prin omologare, pentru a oferi proprietarilor cea mai bună experiență posibilă”, a declarat This Woelpern, director general, Importuri, Ford of Europe. „În special, în ceea ce privește remorcarea, a fost un exemplu minunat de reacție la cerințele clienților, în care am verificat fezabilitatea unei creșteri și am putut să le oferim ceea ce și-au dorit.”

Acum, vândut în Europa de peste un an, Mustang Mach-E continuă să câștige fani. Până în prezent, aproximativ 88% dintre clienți s-au mutat de la alte mărci de mașini la Ford pentru a experimenta caracteristicile atractive de condus, stilul îndrăzneț și autonomia vehiculului.

Proprietarii existenți pot beneficia, de asemenea, de multe dintre noutățile recente prin actualizări de software sau de omologare. În viitor, sunt planificate alte actualizări over-the-air pentru a îmbunătăți continuu Mustang Mach-E.