Municipiul Târgovişte are doi viceprimari noi

targoviste_primaria.jpgConsilierii locali din Târgovişte au ales doi noi viceprimari ai municipiului, unul din partea PSD şi altul de la Partida Romilor. Un post de viceprimar era vacant după ce Cosmin Bozieru a fost exclus din UNPR, şi-a pierdut mandatul de consilier local şi, implicit, pe cel de viceprimar. Un alt post era vacant de un an, de când Cristian Stan a preluat atribuţiile de primar interimar.

Cei care au fost aleşi viceprimari, cu unanimitate de voturi, sunt Andrei Albu (PSD) şi Tudorică Răducanu (Partida Romilor).

În debutul şedinţei, grupul PNL a propus schimbarea din funcţie a actualului primar interimar social-democrat, precum şi validarea unui consilier local UNPR. Propunerea nu a trecut la vot, iar consilierii liberali, cu excepţia lui Claudiu Dumitrescu, au părăsit sala de şedinţă. PNL Dâmboviţa a anunţat, după şedinţa Consiliului Local Târgovişte, excluderea din partid a consilierului local Claudiu Dumitrescu.
Nicio formaţiune politică nu deţine majoritate clară în Consiliul Local Târgovişte. PNL este reprezentat în Consiliul Local Târgovişte de 10 consilieri, PSD are nouă consilieri, iar unul este de la Partida Romilor. Primar interimar al Târgoviştei este Cristian Stan (PSD). AGERPRES